Ta kontakt med oss

After Dark en repris på en repris

Kultur och Nöje

After Dark en repris på en repris

N'Sharp - Pressbilden

After Dark en repris på en repris

After Dark bjuder örebropubliken på stor show men tyvärr för få nya inslag i innehållet

Återigen så besöker After Dark Örebro, denna gång med sin avskedsturné som under fredagen hade sin premiär på Conventum i Örebro.

Som fotograf har jag sett After Dark ett antal gånger under dom senaste åren och detta framförande bjöd inte heller på några överraskningar eller nämnvärda nyheter. Showen var densamma som under tidigare år med några få nya inslag.

Tyvärr känns showen som en repris
Hela showen känns som om att gruppen har fastnat totalt och inte lyckats ta sig vidare med innehållet. Jag måste ändå få lägga till ett men, den rosa ljussättningen och ljudet på showen håller absolut högsta klass, tyvärr så räcker inte detta för att det skall hålla år efter år.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Kultur och Nöje

Toppen