Ta kontakt med oss

Bostadsinbrott i Frommesta utanför Kumla

Utryckning.se

Bostadsinbrott i Frommesta utanför Kumla

Bostadsinbrott i Frommesta utanför Kvarntorp i Kumla – boende var borta under en timme då slog tjuven till

Boende i Frommesta utanför Kvarntorp i Kumla kommer hem till sin bostad och upptäcker att det varit inbrott. Polisen har fått uppgifter att man uppgett – efter man varit borta under en timme, kommer hem så upptäcker dom boende inbrottet i bostaden.

Krossat ruta till ytterdörren

Personen eller personerna som utfört inbrottet har krossat en ruta vid ytterdörren och tagit sig in. Det råder oreda i bostaden när polis anländer, men man kan se att saker försvunnit i samband med inbrottet. Polisen utför en brottsplatsundersökning.

Polisen tipsar om förebyggande

Det kan kännas både kränkande och obehagligt att bli utsatt för bostadsinbrott och att veta att en okänd person rotat bland dina saker. Varje år sker tusentals inbrott i Sverige och dessvärre känner nästan alla någon som blivit utsatt.

Om man blir utsatt är det viktigt att anmäla så snart som möjligt. Oftast kan det vara rörigt i hemmet och man vill plocka i ordning, men det är viktigt att hemmet lämnas orört för att vi ska kunna säkra så bra spår som möjligt. Till exempel DNA-spår som bidrar till att brottet kan bli löst längre fram om gärningspersonen till exempel grips för ett annat brott.

Här finns tips på vad du kan göra för att skydda dig mot inbrott – Skydda dig mot inbrott

Du kan även märka dina tillhörigheter med märk-DNA. Här finns information – Information om märk-DNA

Källa Polisen

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Utryckning.se

Toppen