Ta kontakt med oss

Ibland räcker det inte att bara låta ”skiten” vara

Nerskräpning på Södermalmsplan

Samhälle

Ibland räcker det inte att bara låta ”skiten” vara

Stephan Wideman

Ibland räcker det inte att bara låta ”skiten” vara

Högvis med sopor har lämnats efter sig – ”detta är rent bedrövligt beteende”

Från gång till gång så känner man att nu det vara nog – plocka undan efter dig det du släpat fram. Platsen är belägen i utkanten av city och man har med hjälp av allemansrätten fått låna en egen plätt för att få dra sig tillbaka. Platsen har en egen stor anläggning för återvinning, men ändå så fungerar inte på något endaste sätt.

Örebro Tribune har en frilansare som befinner sig på vandring, av en slump så snubblar man på en hög av lump, en parkeringsplats mellan hamburgerjättens restaurang på Södermalmsplan och Gustavsvik. Ytan som man nyttjat har man bara övergett till naturen, alternativt kommer nån skickas till platsen som delegerats ansvaret att få städa upp området. Ibland räcker det inte att låta skiten vara!

Inte riktigt där men snart så

Vi ligger i landet fortfarande i en övningskörnings-fas där vi lär oss egna sophantering och återvinna det vi kan i hushållen, men detta är bara bedrövligt. Det känns som ett hån att göra på detta sätt.

Foto: Stephan Wideman (Bildgrottan)
Nerskräpning på Södermalm

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Samhälle

Toppen