Ta kontakt med oss

KSMB på sverigetopplistans första plats – ikväll spelar man på Frimis i Örebro

KSMB

Musik

KSMB på sverigetopplistans första plats – ikväll spelar man på Frimis i Örebro

Foto: Sound Pollution Distribution AB

KSMB på sverigetopplistans första plats – ikväll spelar man på Frimis i Örebro

KSMB släpper ett hyllat album som hamnar högst på Sverigetopplistan – det här är den bästa skiva vi har gjort.

När KSMB återvänder efter mer än 20 år med albumet ”Ond Saga” gör dom det ordentligt! Just nu är man ute på en stor Sverigeturné där man spelar för utsålda hus och albumet hamnar inte helt oväntat högt på Sverigetopplistan.

Bandet tar stormen i sitt vanliga lugn – Det här är den bästa skiva vi har gjort. Kul att även publiken upptäckt den, säger Steppan. Albumet Ond Saga som släppts och som finns i format CD, LP och digitalt.

Frimis salonger ett av stoppen på turnén

Fredagskvällen den 17 mars stannar det hyllade KSMB till för en spelning på Frimis Salonger i Örebro. Tidningen GP som redan hunnit och haft förmånen att redan recensera uppträdandet skriver – ”Punken är inte död ännu, även om den blivit stelare i lederna”.

Vi återkommer med ett tyck och tänk från kvällen med KSMB på Frimis Salonger i Örebro

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Musik

Toppen