Ta kontakt med oss

Little Jinder är Sveriges nästa stora popstjärna

Musik

Little Jinder är Sveriges nästa stora popstjärna

Foto: Martin Avedal - Örebro Tribune

Little Jinder är Sveriges nästa stora popstjärna

Little Jinder besökte under fredagskvällen Örebro och Frimis Salonger – Örebro Tribunes skribent Martin Avedal var där. Läs hans recension.

Fredagskvällen den 24 mars så besöker artisten Little Jinder Örebro och Frimis Salonger, nästan exakt ett år efter hennes senaste besök.

För nästan ett år sedan så spelade Little Jinder i Örebro och Satins popklubb. Hon hade då haft stora musikframgångar med bland annat ”Hångellåten” och ”Super 8”.

Nu när Little Jinder återvänder till Örebro så har hon lagt till ”Så Mycket Bättre” i sitt CV, detta har bidragit till att hon även är känd inför den svenska Tv-publiken.

Dålig uppslutning med folk i publiken

Därför var det konstigt att Little Jinder inte drog mer publik än vad hon gjorde ikväll, runt 140-150 person hade dykt upp till Frimis Salonger.

Det kan mycket väl vara så att Jinder inte riktigt ännu har slagit igenom på allvar och inte drar mer än ett par hundratal besökare.

Little Jinder har växt som artist

För sist jag såg Jinder på Satin tyckte jag att hennes hits var de enda låtarna som stack ut. Dessutom kunde musiken ibland bli omogen.

Ikväll märks det att Little Jinder har växt som artist, och hennes låtlista innehåller fler intressanta och bra låtar, hennes liveuppträdanden är också intressanta då introt till konserten är en kombination mellan ljus, rök och techno som skapar någon form av ett psykedeliskt inslag.

Vita Bergens Klockor

Vid spelningen på Satin skrev jag att låten Vita Bergens Klockor var bästa framträdande, och jag kommer inte ändra mig ikväll. Låten är fortfarande ett av hennes bästa alster. Dom nya låtarna ”Du vill ha sex med mig” och ”Kvicksand” är också bra och dom låtarna sticker ut, framförallt ”Kvicksand” som sätter sig direkt på hjärnan.

Kvällens konsert drog inte mycket med folk, men på Frimis scen stod Sveriges nästa popstjärna. Frågan är vad Little Jinder ska göra för att få folket att förstå det?

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Musik

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen