Ta kontakt med oss

Magnus Carlson uppträdde inför ett fullsatt Frimis Salonger

Musik

Magnus Carlson uppträdde inför ett fullsatt Frimis Salonger

Foto: Martin Avedal - Örebro Tribune

Magnus Carlson uppträdde inför ett fullsatt Frimis Salonger

Weeping Willows sångaren Magnus Carlson spelade på ett utsåld Frimis Salonger, han visade upp både charm och energi.

Lördagen den 25 mars besökte Magnus Carlson Örebro och Frimis Salonger. Den 48-årige Nackasonen slog igenom på 90-talet med gruppen Weeping Willows.

Just nu är Carlson aktuell med nya solo-albumet Den långa vägen hem. Dessutom har han medverkat i tv-programmet ”Så mycket Bättre”.

Två slutsålda konserter

Magnus Carlson kommer förutom lördagens konsert även ge en förställning på söndagen den 26 mars.

Båda konserterna har varit slutsålda sedan länge, vilket bara bevisar att Magnus Carlson är större än vad han någonsin tidigare varit.

Magnus Carlson är en energisk entertainer

Han klev upp på scenen vid klockan 20.20 och bjöd upp till dans direkt, Magnus Carlson visade upp både energi och charm.

Kvällen till ära skulle det spelas mycket med soul och inte så mycket Weeping Willows, vilket kanske kom som en besvikelse för några förväntansfulla i publiken, samtidigt var det många som stod och njöt och dansade under konsertens gång.

Framgångarna fortsätter för Frimis Salonger

Helgens två utsålda konserter med Magnus Carlson markerar även att Frimis Salonger är en aktör att räkna med i Örebro uteliv.

Flera av spelningarna har dragit bra med folk och utbudet har varierat ganska stort, allt från svenska popstjärnor till internationella hårdrocksband.

Det kommer bli ett bra år för Frimis Salonger!

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Musik

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen