Ta kontakt med oss

Tommy Nilsson bjöd både på gammalt och nytt

Musik

Tommy Nilsson bjöd både på gammalt och nytt

Foto: Pressbilden

Tommy Nilsson bjöd både på gammalt och nytt

Tommy Nilsson stannar till på Conventum i Örebro och bjuder åskådarna på både äldre och nytt material

Torsdagskvällen stannar Tommy Nilsson till i Örebro under sin Sverigeturné och bjuder dom ungefär 300 åskådarna på Conventum i Örebro, en konsert som varar två akter.

Tommy Nilsson har en lång karriär inom musiken och har underhållit Svenskarna sedan mitten av 80-talet, Tommy var bland annat sångare i hårdrocksbandet Easy Action och bandet Horizont, men största delen så har han agerat som soloartist.

Talang inom tecknad film

En annat talang är då Tommy gör rösterna i många tecknade filmer såsom, Aladdin (svensk röst till Fazal), SvampBob Fyrkant (svensk röst till Patrik), Oliver och gänget (svensk röst till Dodger i originaldubben) med många flera filmer.

Kvällens konsert var uppdelad i två akter av 45 minuter vardera, den första delen var av det lugnare slaget medans akt två gick åt det rockigare hållet.

Anmärkningsvärt bra

Det var faktiskt ett anmärkningsvärt bra ljud denna konsert och även ljussättningen var riktigt bra. Kvällens konsert bjöd på både gammalt och nytt material och inte helt oväntat så var det låtarna ”Öppna din dörr” samt ”En dag” som drog det högsta jublet i publiken.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Musik

Toppen