Ta kontakt med oss

Bättre avbrottsinformation för E.ONs kunder

Kraftledning-eon-avbrott

Sverige

Bättre avbrottsinformation för E.ONs kunder

Bättre avbrottsinformation för E.ONs kunder

Nu kan vem som helst söka på en adress och få upp eventuellt avbrott – även orsak och prognos

Energiföretaget E.ON har utvecklat sin information till kunder som drabbas av strömavbrott ytterligare. Nu kan vem som helst söka på en adress och få upp eventuellt avbrott. Dessutom får man information om orsak till avbrottet och prognos när strömmen kommer tillbaka.

Ökat informationsbehov vid avbrott

Vid strömavbrott uppstår snabbt ett mycket stort informationsbehov. E.ON har sedan länge en detaljerad avbrottskarta på webben, kunder har kunnat prenumerera på sms och sedan någon månad också kunnat se sina avbrott i E.ONs app, men då bara sin egen anläggning.

– Nu är man inte begränsad till sina egna fastigheter. Med denna tjänst kan du söka på din fasters hus eller sommarstugan du hyrt eller vilken adress som helst, berättar Mattias Östman på E.ON som ansvarar för tjänsten. Är det strömavbrott precis där man befinner sig kan du dessutom enkelt söka på din GPS-position, en tjänst vi lanserade i december 2016.

– Efter tre månader kan vi konstatera att den versionen uppskattas av våra kunder och vi hoppas att den utveckling vi nu gjort ska hålla kunderna informerade i än större omfattning, säger Mattias Östman.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Sverige

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen