Ta kontakt med oss

Örebroarna ska genomföra Sveriges största yogapass under Internationella yogadagen

Yoga Evelina

Hälsa

Örebroarna ska genomföra Sveriges största yogapass under Internationella yogadagen

Evelina Yoga

Örebroarna ska genomföra Sveriges största yogapass under Internationella yogadagen

Tanken är att fylla hela Stadsparken med sjuhelsikes mycket namaste – går allt som vi hoppas kvalar denna dag in som en av Sveriges största yogaklasser någonsin.

Onsdagen den 21 juni så anordnas Internationella yogadagen för tredje året i rad i Sverige, detta med syfte att uppmärksamma yogan och dess inverkan på människan.

Evelina Gunnarsson, en av Örebros aktiva yogalärare har bokat Stadsparksscenen i Örebro och bjuder in alla Örebroare att, under 75 minuter testa yoga i en kärleksfull och accepterande miljö. Helt gratis!

Testa att yoga under denna dag

Yoga är för alla, oavsett vilken erfarenhet man har sedan tidigare. Vi hoppas att mellan 500 – 1000 personer känner att man vill komma förbi Stadsparken och testa att yoga just under denna dag.

Evenemanget som kommer innefatta en 75 minuters, gratis yogalektion som passar för alla människor. Yogalektionen startar vid klockan 18.00 onsdagen den 21 juni.

Redan från klockan 16.30 samma dag så finns det möjlighet att mingla i Stadsparken bland utställare.

– Tanken är att fylla hela Stadsparken med sjuhelsikes mycket namaste och om allt går som vi hoppas kommer detta kvala in som en av Sveriges största yogaklasser någonsin, säger Evelina Gunnarsson som är initiativtagare av evenemanget.

– Bänkarna framför Stadsparksscenen plockas bort och fylls istället av yogamattor och en varm, kärleksfull och yogisk atmosfär. Eventet är helt gratis och det är en fantastisk möjlighet för Örebroare att yoga i en av våra vackra parker, under bar himmel.

Var: Stadsparken, stora scenen, Örebro
När: onsdag den 21:a juni, mingel från 16.3o, yoga från 18.00
Hur: Ta med egen yogamatta, varmare kläder, kanske en filt men framför allt massor av kärlek! Yogaklassen är GRATIS och öppen för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Hälsa

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen