Ta kontakt med oss

Sabina Ddumba spelade på Frimis Salonger

Musik

Sabina Ddumba spelade på Frimis Salonger

Foto: Martin Avedal - Örebro Tribune

Sabina Ddumba spelade på Frimis Salonger

Sabina Ddumba spelade under fredagskvällen på Frimis Salonger, hon är en av Sveriges nästa stora superstjärnor och redan en ledande soul-profil.

Fredagen den 31 mars spelade Sabina Ddumba på Frimis Salonger i Örebro.

Sabina Ddumba är det senaste tillskottet på den svenska musikhimlen. Den blott 23-åriga Nackatjejen slog igenom stort under 2016. Under förra veckan stod det klart att Sabina även kommer att medverka i 2017 års upplaga av Tv-programmet Så mycket bättre.

Sabina Ddumba har bra scennärvaro

Det är svårt att tror att Sabina är så ung och nyligen slagit igen. När hon uppträdde under fredagskvällen gör hon det med så mycket scennärvaro och attityd att man nästa tror det är Agneta Franklin som står där.

Jämförelsen kanske inte är helt fel ändå, Sabina Ddumba är det närmaste Sverige kommer den amerikanska Soul-scenen
.

Sveriges nästa storstjärna

Det är svårt att inte föreställa sig att Sabina är Sverige nästa stora superstjärna. Hon har en bra sångröst och ett helt alster fullt med bra låtar.

Det finns en bra uppbyggnad mellan riff och refräng i hennes välproducerade låtar. Hennes medverkan i Så mycket bättre kommer bidra till att hon blir ett känt namn för hela Sverige.

Denna tjej kommer att bli så stor, men den som lever kommer få se.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Musik

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen