Ta kontakt med oss

Symester Deluxe – Unna dig en lyxig sy semester under en helg i Örebro.

Symester Deluxe

Örebro

Symester Deluxe – Unna dig en lyxig sy semester under en helg i Örebro.

Foto: Symester deluxe

Symester Deluxe – Unna dig en lyxig sy semester under en helg i Örebro.

En helg fylld av skratt, sömnad, tävlingar, lyx och flärd – Symester deluxe kommer under maj till Örebro

Ta med symaskinen, stickningen, pärlbroderiet eller något annat härligt hantverk. Inspireras och utveckla nuvarande och framtida alster under en helg på hotell med helpension. Vi har vår syplats i modern konferenslokal, med tillgång till pool, bastu och relax under helgen.

Två eldsjälar som förverkligade en dröm

Örebro Tribune talade med dom två sytokiga eldsjälarna Ulrika Norée och Carolina Alvear Bellosom som tidigare under flera år varit kollegor i en tygbutik. Man hade en dröm att förverkliga, en modernare och framförallt lyxigare variant av syjuntan. Innan vårt samtal fick vi höra att Symester deluxe var på väg till Örebro.

Det har blivit allt mer populärt att sy och sticka sina egna kläder, det kan vara ett svar på att vi tillbringar mer tid framför våra datorskärmar, smartphones och surfplattor. Trenden kanske härrör på samma sätt som vi börjat baka på surdeg eller laga bättre mat ifrån grunden. Att skapa sina egna kreationer som är helt unika, eller använda sina projekt för att helt enkelt spänna av. Internet ger oss innehållet av instruktionsvideor från Youtube och stora bibliotek av mönster. Mode och klädskapare ligger även i tiden, det ger inspiration tillbaka till våra tidigare generationers rötter, samtidigt som du skapar något unikt.

Symester deluxe – en lyxigare variant av syjuntan

– Vi vill välkomna alla som man är, deltagarna ska få möjligheten att unna sig en lyxig sy semester under en helg med sina hantverk, man ska få inspireras och utveckla sina alster. Vi vill att du får ut maximal tid till ditt syinytresse, samtidigt som du får lyxiga måltider, slinka ner i Jacuzzin och sova gott i en skön säng.

– Vi sitter och syr långt in på natten, tills vi storknar berättar Ulrika och Carolina samtidigt som man skrattar. Behöver man våra råd och stöd i sitt skapande så delar vi gärna med oss av kunskaper. Vi välkomnar alla med syintresse att delta under denna helg fyllt med skratt, sömnad, tävlingar, lyx och flärd och andra överraskningar.

Hur många deltagare kan ni ta emot?

Vi räknar med ungefär 25 deltagare på Symester Deluxe i Örebro, lördag och söndag den 6-7 maj på Scandic Grand hotell.

Fler samarbetspartner – goodiebags och överraskningar till deltagarna

Symester har flera samarbetspartners och kan erbjuda våra deltagare goodiebags och flera bra erbjudanden, bland annat så kommer ZiCCa och säljer tyger under helgen.

Där det en gång startade och fram till målet

Vi hade 27 stycken anmälda deltagare under den första syjuntan Symester som var i September 2016 – vårt mål är att fylla Globen med syintresserade människor i alla åldrar.

Symester Deluxe

Symester Deluxe startar klockan 08.00 på lördag och syr fram tills vi storknar. På söndag öppnar vi dörrarna klockan 08.00 och vi syr fram till klockan 18.00.

För mer information och intresseanmälan till Symester Deluxe i Örebro

Diamantpaketet: 3200 kr inkl moms*
Ingår helpension, syplats i konferenslokal lördag och söndag, boende i enkelrum

Guldpaketet: 2800 kr inkl moms*
Ingår helpension, syplats i konferenslokal lördag och söndag, boende i dubbelrum

Silverpaketet: 1450 kr inkl moms (dagbiljett lördag)
Detta ingår: lunch, fika, middag och syplats i konferenslokal under lördag.

Bronspaketet: 900 kr inkl moms (dagbiljett söndag)
Detta ingår: lunch och fika samt syplats i konferenslokal söndag.

* För er som innehar Diamant och Guldpass så ingår frukostbuffé på söndag, tillgång till hotellets faciliteter så som gym, jacuzzi, bastu. Måltider som ingår är: lunch, fika och middag på lördag, lunch och fika på söndag.

Symester Deluxe

Foto: Symester.se

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Örebro

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen