Ta kontakt med oss

Vittnen sökes efter våldtäkt inne på krogen Strömpis

Polisen - Polisfordon

Utryckning.se

Vittnen sökes efter våldtäkt inne på krogen Strömpis

Vittnen sökes efter våldtäkt inne på krogen Strömpis

Efter en våldtäkt inne på en toalett i Örebro vädjar nu polisen till personer som befunnit sig på platsen, om iakttagelser kring händelsen.

Under natten mellan lördagen den åttonde april och söndagen nionde april fick polisen in larm om att en kvinna ska ha blivit våldtagen inne på en handikapptoalett på krogen Villa Strömpis i Örebro. Toaletten som är aktuell i ärendet finns i närheten av krogens garderob.

Man gripen – sannolika skäl misstänkt

En mansperson har av polis gripits för brottet och sitter sedan onsdagen häktad för sannolika skäl misstänkt för våldtäkt

– Polisen söker personer som stod i kön samtidigt som dessa två personer och önskar få ta del av deras iakttagelser.

– Polisen söker även dom kroggäster som stod i kön då personerna kom ut från toaletten och önskar få ta del av deras iakttagelser.

Dom av er som har gjort iakttagelser eller har uppgifter i övrigt i ärendet ombeds att kontakta polisen på telefon: 11414 eller direkt till utredaren Håkan Sörensson telefonnummer: 010-5673121 eller via epost: hakan.sorensson@polisen.se

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Utryckning.se

Advertisement

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

Kontakta oss

Artiklar som trendar

Advertisement
Toppen