Ta kontakt med oss

Ny stjänspäckad actionkomedi på bio till sommaren – The Hitmans Bodyguard

Youtube

Ny stjänspäckad actionkomedi på bio till sommaren – The Hitmans Bodyguard

Actionkomedin THE HITMAN’S BODYGUARD med Ryan Reynolds och Samuel L. Jackson kommer snart på bio

Deadpool tillhörde en sån där ”jag bara måste se” och jag väntade och väntade… Nu är vi där igen, Ryan Renolds är tillbaka med sina skådespelarkollegor i actionkomedin The Hitman’s Bodyguard som har premiär på biograferna under sommaren 2017.

Världens bästa livvakt (Ryan Renolds) får en ny klient, en ökänd torped (Samuel L. Jackson). De har varit på motsatta sidor i åratal och hatar varandra. Nu måste de samarbeta och de har 24 timmar på sig att ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator.

Rollistan är stjärnspäckad med bland annat Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung. Filmen jag nu inväntar är regisserad av Patrick Hughes – känd för tidigare filmer såsom The Expendables 3 (2014), Red Hill (2010)

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Film och TV

Toppen