Följ oss, gilla oss på Twitter | Facebook | Google+ för snabbare nyheter.

Sök på sidan

Bilbrand i Brickebacken

Räddningstjänsten och polisen larmas till Granrisvägen i området Brickebacken efter att det inkommer flera samtal om att det skall brinna en bil på platsen. Det är oklart om det finns byggnader eller andra bilar som…

Befarad brand i trapphus på Varbergagatan

På torsdagskvällen larmas räddningstjänsten tillsammans med polis och ambulans till Varbergagatan i bostadsområdet Varberga i Örebro. Det har inkommit ett larm om en befarad brand i en byggnad i området.

Lastbil välte vid rondellen i Hovsta

Det inträffade på torsdagseftermiddagen en trafikolycka i rondellen vid Hovsta, en lastbil har vält i rondellen. Räddningstjänsten, polis och ambulans larmades ut till olycksplatsen.

Flera trafikolyckor på torsdagsmorgonen

Det inträffade på torsdagsmorgonen en singelolycka med en lastbil som vält vid sidan av E20 i höjd med Elektroskandia i Örebro. Enligt anmälare så har man någon form av läckage ifrån lastbilen. Trafikolyckan inträffade i…

Misshandel på Kungsgatan i Örebro

Det har strax efter midnatt till torsdag inträffat en misshandel på Kungsgatan i centrala Örebro. En person är enligt uppgifter nedslagen till marken. Polis och ambulans är utlarmade till platsen.

Flera bilbränder i Örebro samtidigt

Det brinner en personbil vid Preem bensinstation i Lillån, norr om Örebro. Samtidigt inkommer larm om att det brinner i ett fordon på Granrisvägen i bostadsområdet Brickebacken i Örebro.

A-traktor och personbil har kolliderat öster om Sköllersta

Det har inträffat en trafikolycka på väg 52, vid Kånsta öster om Sköllersta. Enligt uppgifter har en A-traktor och en personbil kolliderat. Ambulans, räddningstjänsten och polis är utlarmade till olycksplatsen.

Brand vid Brukets skola i Markbacken

Det inkommer larm tidigt på onsdagsmorgonen att det brinner vid en lekplats på Brukets skola i bostadsområdet Markbacken i Örebro. Räddningstjänsten kallas ut till adressen på Lertagsgatan i Örebro.

Överfall i Kumla

Polisen får in samtal från en person som har blivit överfallen vid Malmens skola i Kumla, anmälaren skall eventuellt ha fått en fraktur på ena armen i samband med överfallet. Det är i nuläget okänt…

Knivskuren person i Rockhammar

Det inkommer vid 18-tiden larm om en person som är knivskuren i armen på Källvägen i Rockhammar utanför Lindesberg. Vi har i nuläget ingen information under vilka omständigheter som personen skadats. Enligt vakthavande polis är…

Abetsplatsolycka i Karlskoga

Ambulans och polisen larmas till ett företag i Karlskoga efter att det skall ha inträffat en arbetsplatsolycka. Enligt första uppgifter skall en man ha skurit sig i ena benen och det skall blöda kraftigt.

En person omkom vid en arbetsplatsolycka i Åsbro

Polisen, ambulans och räddningstjänsten larmas till Åsbro kursgård utanför Hallsberg efter att det inkommer larm om att en person har fått en stolpe över sig. Det är fortfarande oklart vad som inträffat på platsen enligt…

 • 7 timmar sedan (22:34)
  Bilbrand i Brickebacken
 • 14 timmar sedan (16:04)
  Lastbil välte vid rondellen i Hovsta
 • 2 dagar sedan (23:57)
  Överfall i Kumla
 • 2 dagar sedan (18:05)
  Knivskuren person i Rockhammar
 • inbrottstjuvarnas favoritvecka

  inbrottstjuvarnas favoritvecka

  Kombinationen mörker och semester är optimalt för inbrottstjuven. Statistik från Trygg-Hansa visar att höstlovsveckan (vecka 44) är den vecka under året som det sker flest inbrott.

  Polisen söker vittnen

  Polisen söker vittnen

  En person har under natten till lördag blivit nerslagen på Irisgatan i området Mellringe i Örebro. Enligt uppgifter ska personen legat ute ett tag innan polis och ambulans blivit utlarmade till platsen.

  Högt tryck till Örebro universitet

  Högt tryck till Örebro universitet

  Örebro universitets utbildningar till läkare och psykolog tillhör landets 20 mest sökta. Det visar Universitets och högskolerådets siffror för ansökningarna till vårterminens program och kurser.

  SM-veckan i Örebro blir rekordstor
  Bild: mynewsdesk

  SM-veckan i Örebro blir rekordstor

  Vinterns SM-vecka kommer bli den största vinterveckan hittills. Just nu är 26 idrotter aktuella för Örebro Läs mera...

  Falska insamlare i farten

  Falska insamlare i farten

  Polisen har fått in ett flertal anmälningar om att det skall vara personer som utger sig för att företräda ”dövas förening” eller ”Sveriges dövas riksförbund”...