Örebro Futsal Club

Ett par hundra motorcyklister i kortege genom Örebro

En motorcykel kortege genom centrala Örebro – ett par hundra samlades upp för att samla in pengar till familjer med sjuka barn

- .
MC-Kortege

Sveriges nationaldag den 6 juni och ett par minuter efter tolvtiden så mullrar det till på Drottninggatan. Ett par hundra motorcyklister hade samlats upp både i Kumla och Örebro för att gemensamt åka kortege till och genom centrala Örebro. Uppsamlingen är liksom tidigare år vid entrén till Stadsparken för avtackning och presentation av insamlade slantar som oavkortat skänks till Annikas minnesfond.

Många intresserade kunde se dom uppställda motorcyklarna från Hamnplan och hela vägen till Stadsparken.

Annons ▾

Ekonomiskt stöd till familjer med barn som har cancer – Annikas minnesfond

Annikas minnesfond – ger stöd och ekonomisk hjälp till familjer med barn som har cancer eller andra sjukdomar i Örebro län. Annikas minnesfond registrerades i augusti 1987. Föreningen, där också Annikas mamma Anita ingår i styrelsen, är helt byggd på ideell grund med oavlönade arbetsinsatser. Föreningen tillkom efter 19-åriga Örebroflickan Annika Petterssons bortgång i cancer den 27 maj 1987.

FIKK - För att alla behövs