Ta kontakt med oss

Örebrosupport – fantastiska funktioner i en modern diskussionsplattform

Örebrosupport

Teknik

Örebrosupport – fantastiska funktioner i en modern diskussionsplattform

Örebro Tribune

Örebrosupport – fantastiska funktioner i en modern diskussionsplattform

Örebrosupport är den officiella diskussionsplatsen för webbtidningen Örebro Tribune

Örebro Tribune har under lång tid provat ut flera olika system för så kallad Help Desk för att snabbt ge svar på frågor som inkommer till redaktionen, det ska vara en central plats och då menar vi utanför våra sociala medier som vi i dagsläget använt allmän information och hjälp. Vi ville att systemet skulle klara alla konversationer, fungera som en blandning av ett chattsystem och forum. Där vi kan diskutera allmänt utåt och även internt i teamet.

Örebrosupport är den officiella diskussionsplatsen för webbtidningen Örebro Tribune

Samma utvecklar som Stack Overflow

Vi fann systemet med utvecklare som tidigare utfört underverk inom kodkretsar. Örebrosupport är uppbyggt av samma utvecklare som till Stack Overflow – det största och mest betrodda online-samhället för utvecklare.

Tror detta är perfekt då funktionerna passar oss för ändamålet.

Varför skulle man bryta konversationer till obekväma sidor där du ständigt måste hitta knappen ”Nästa sida?” Utvecklarna har ersatt allt detta med kraften i ”Just In Time”-laddning. Vill du läsa mer så behöver du bara skrolla uppåt och nedåt.

Meddelar dig om det mesta

När någon citerar ditt inlägg på Örebrosupport, då meddelar vi dig. När någon nämner ditt @namn, då meddelar vi dig. När någon svarar på ditt inlägg… Ja du förstår vad jag försöker säga.

Örebrosupport är ett enkel plattform där svaren från användare och redaktionen flyter ner på sidan i en rad. Sammanhanget för varje inlägg, även citaten sammanfattas för att du inte ska förlora hela konversationen.

Kopiera för konversationen

Hittar du ett ämne på en sida du känner du vill konversera till, kopiera in webbadressen i ett nytt eller befintligt ämne och systemet utökar länken automatiskt och ger ytterligare information, även med bild om detta är möjligt. Länkar till Örebro Tribune, Wikipedia, YouTube, Amazon, GitHub, Twitter, Flickr och hundratals andra populära webbplatser fungerar ”out of the box”.

När du inte är aktiv på Örebrosupport så skickas dina meddelanden automatiskt till dig via e-post. Svara via e-posten var du än är, på vilken enhet som helst.

Du måste för att aktivt vara deltagande på Örebrosupport, registrera dig, efter detta så loggar enkelt in antingen med dina uppgifter eller via ditt konto på Facebook, Twitter, snart även via Google och GitHub.

Välkommen in till Örebrosupport (orebrosupport.se)

Fortsätt att läsa
Du kanske också vill läsa...
Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Teknik

Advertisement

Har du frågor – ställ dom till oss

Örebrosupport för dina frågor och svar.

Har du frågor då är du välkommen till vårt nyutvecklade Örebrosupport – vår officiella diskussionsplats för Örebro Tribune.

Systemet är skapat av samma utvecklare som Stack Overflow och är det största och mest betrodda online-samhället för utvecklare.

Välkommen in!

Mest lästa

Toppen