Örebro Futsal Club

Är du sugen på nästa film i ”Ocean’s”-serien?

Danny Oceans avlägsna syster Debbie samlar ihop ett gäng för att genomföra århundradets stöldkupp.

- .
Rihanna-Oceans
Foto: Youtube

Ocean’s 8 är både en uppföljare och spin-off av tidigare Ocean’s trilogin och centrerar kring Danny Oceans avlägsna syster Debbie, som har planer på att genomföra århundradets stöldkupp i New York vid den stjärnspäckade och årliga Met Galan.

Sandra Bullock – Rihanna

Det är nya tider och ett helt nytt gäng kvinnor teamar upp i nya actionkomedin Ocean’s 8. I filmen ser vi bland annat Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Anne Hathaway och Helena Bonham Carter som tillsammans planerar att utföra den ultimata kuppen i New York.

Ocean’s 8 har biopremiär 27 juni.