Örebro Futsal Club

MC-klubben M.I.L.F samlade på lördagen in en imponerande summa mot kvinnovåldet

Det blev fler deltagare än väntat som anslöt sig till lördagens MC-träff – ”en helt magisk dag, kan jag säga”.

· Publicerad: 30 juni 2018 · 20.42.
Girls on Bikes for a good cause
Martin Avedal

Under lördagen så arrangerade MC-klubben MILF MC – Motor Independent Ladies Forever, sammankomsten ”Girls on Bikes for a good cause” och nytt inslag för i år var MC-kortegen som under lördagseftermiddagen rullade genom centrala Örebro, där alla på motorcykel kör tillsammans mot kvinnovåld. Tidigare sammankomster så har man kört kortegen men aldrig tidigare genom stadskärnan.

Detta var det tredje året som klubben arrangerar sammankomsten på klubben och blev en imponerande upplevelse för alla som befann sig på plats.

Annons ▾

Det har varit en helt magisk dag, kan jag säga, berättar klubbens president Bittan Dyplin.

Alla tillsammans mot kvinnovåld

Vi på redaktionen var på klubben innan utsatt tid och redan en timme innan så började motorcyklar rulla in, det var representanter från andra klubbar som vill visa sitt stöd, det var privata åkare som kom – alla tillsammans mot kvinnovåld! Det är motormuller hela tiden när Örebro Tribune befinner sig på platsen, fler motorcyklar kommer och blir anvisade en plats. Årets sammankomst blir så stor att man behöver funktionärer för parkeringen.

Girls on Bikes for a good cause

Sponsorer som skänker sin service fanns på platsen, många sponsorer har ställt upp med varor i lotteriet som klubben anordnat – alla tillsammans mot kvinnovåld! Sponsorer bidrar på olika sätt till evenemanget för att slutsumman ska växa.

Corvetteklubben på plats

Corvetteklubben rullar in på gårdsplanen, det ena fordonet finare och exklusivare än det andra. Likadant där man kommer och ställer upp för att visa sitt stöd.

Samlade in imponerande summa som överlämnas till Kvinnohuset

Målet denna dag är att samla in pengar till utsatta kvinnor och barn. Vid klockan 16.00 så lämnar MC-klubben över en check till Britten Uhlin, ordförande på Kvinnohuset Örebro med en imponerande summa av 52.700 kronor.

Camilla Sinclair

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

MC kortege genom centrala Örebro. "Girls on Bikes for a good cause" – välgörande insamling till Kvinnohuset i Örebro.

Gepostet von Örebro Tribune am Samstag, 30. Juni 2018

FIKK - För att alla behövs