World Global IPTV

Region Örebro län öppnar företagsjour pga Coronaviruset

Region Örebro län meddelade under onsdagen att de öppnar en företagsjour som ska stötta de företag som har det svårt under Coronavirusets framfart.

· Publicerad: 26 mars 2020 · 10.01.

Region Örebro län informerade under onsdagen att de öppnar en företagsjour för bolag som drabbats av Coronavirusets effekter.

Företagsjouren ska vara en neutral förmedlare av kontakter och information till länets företag som kan behöva extra stöd, råd och hjälp med utmaningar till följd av Coronaviruset.

Annons ▾

— Detta är en konkret och viktig åtgärd som vi kan erbjuda inom ramen för vårt uppdrag att utveckla och stötta länets näringsliv, säger Irén Lejegren, Regionråd, Region Örebro län.

Företagsjouren ett stöd under Coronavirusets framfart

Företagsjouren kan förmedla ingångar till professionell företagsrådgivning, affärsutveckling och finansiering. Ett stort antal aktörer finns knutna till initiativet som nu lanseras för att underlätta den svåra situationen som många företagare befinner sig i.

— Vi sätter nu stor kraft bakom att slussa företagen till rätt kontakt för rätt åtgärd och insats. Flera av länets små- och medelstora företag har just nu stora behov, så denna åtgärd är särskilt viktigt i denna tid när många upplever stora svårigheter i sitt företagande, fortsätter Lejegren.

Utöver Företagsjouren kommer webbplatsen www.verksamt.se/orebrolan vara den samlande informationskanalen för uppdaterad information om finansiering, stöd och rådgivning för företag i Örebro län under Coronakrisen.

FIKK - För att alla behövs