Ta kontakt med oss

Sommarplågor behöver inte alls innebära en plåga

Sommarplågor behöver inte alls innebära en plåga

Sommar, sommarplågor – se och hör den svenska versionen av ”Despacito” framförd av artisterna Tarequito och Maysa Chouba

Sommar innebär för mig semester och lov, detta kryddas förhoppningsvis med massor av sol, värme och ljust sinne. I år har vi även fått ”Despacito” som tagit internet med storm.

Svenska versionen av Despacito

Den svenska versionen av Despacito, som du kan höra här och framförd av artisterna Tarequito och Maysa Chouba har på endast ett par dagar gjort stor succé med nästan 300 000 visningar på Youtube. Jag är en av dom som fastnat för låten och nynnande rör jag mig numera fram, sommar, sommarplåga. Despa…

Originalversionen av hiten med de puertoricanska artisterna Luis Fonsi och Daddy Yankee kom ut i vintras och gjorde genast stor succé på många topplistor världen över. Musikvideon är bland de mest sedda på Youtube någonsin, stoltserandes med fler än två miljarder visningar.

Se och hör originalversionen med artisterna Luis Fonsi och Daddy Yankee

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Kultur och Nöje

Advertisement

Har du frågor – ställ dom till oss

Örebrosupport för dina frågor och svar.

Har du frågor då är du välkommen till vårt nyutvecklade Örebrosupport – vår officiella diskussionsplats för Örebro Tribune.

Systemet är skapat av samma utvecklare som Stack Overflow och är det största och mest betrodda online-samhället för utvecklare.

Välkommen in!

Mest lästa

Toppen