Ta kontakt med oss

Brand i byggbarack spred sig till fastigheten vid ÖBO:s nybyggda lokaler

Raddningstjansten-Arkiv-Stationen

Utryckning.se

Brand i byggbarack spred sig till fastigheten vid ÖBO:s nybyggda lokaler

Arkivbild

Brand i byggbarack spred sig till fastigheten vid ÖBO:s nybyggda lokaler

En brand startade tidigt under söndagsmorgonen i en byggbarack i centrala Örebro

En brand startade tidigt under söndagsmorgonen i en byggbarack och spred sig till byggnaden vid fastighetsbolaget ÖBO:s nybyggda kontorslokaler – Husarens gränd i Örebro. Nerikes Brandkår fick larmet om branden klockan 04.14 under natten mot söndag, och vid framkomst till adressen så är det en fullt utvecklad brand.

Hindrade branden från att sprida sig in i lokalerna

Byggbaracken som brunnit stog parkerad intill dom nybyggda lokalerna vid fastighetsbolaget ÖBO, korsningen Fredsgatan och Slottsgatan på Norrcity i Örebro. Byggbaracken blev helt utbränd och fasaden till fastigheten fick stora brandskador, räddningstjänsten hindrade elden från att sprida sig in i lokalerna.

Anmälan om mordbrand

Polisen har fått in vittnesuppgifter om en man som ska ha synts till på platsen innan branden startade, enligt SVT så har polisen upprättat en anmälan om mordbrand.

Tryck för att kommentera

Fler artiklar om Utryckning.se

Advertisement

Har du frågor – ställ dom till oss

Örebrosupport för dina frågor och svar.

Har du frågor då är du välkommen till vårt nyutvecklade Örebrosupport – vår officiella diskussionsplats för Örebro Tribune.

Systemet är skapat av samma utvecklare som Stack Overflow och är det största och mest betrodda online-samhället för utvecklare.

Välkommen in!

Mest lästa

Toppen