Örebro Futsal Club

Polisinsats i Lerbäck

· Publicerad: 24 december 2012 · 03.28.

Just nu pågår en större polisinsats i Lerbäck. Enligt vår fotograf Christian Gustafsson finns ett flertal polispatruller i området med förstärkningsvapen. Det är i nuläget oklart vad som pågår, men enligt obekräftade uppgifter kan det röra sig om en misstänkt beväpnad person. Stora avspärrningar har upprättats och det verkar som om hela Lerbäck är avspärrat.

Uppdatering

Annons ▾

Det var vid 01-tiden som ett vittne ringde in och berättade för polisen att man sett en beväpnad man på gamla riksvägen mellan Åsbro och Lerbäck.

Polisen spärrade av infarts vägarna till centrala Lerbäck med tungt beväpnad polis, medan en grupp poliser utrustade med automatgevär och sköldar transporterades in mot en fastighet i närheten av Lerbäcks hotell.

 

Straxt efter 04:00 så är en person omhändertagen och insatsen avbryts, personen är dock inte gripen.

Foto: Christian Gustafsson

FIKK - För att alla behövs
Läs också