Örebro Futsal Club

Så härligt med alla dessa vardagshjältar

- .

”Good karma for you!” Alltid lika skönt att få läsa om, att höra om dessa vardagshjältar som bara finns. Senast inatt då ett vittne rycker in och hjälper två yngre kvinnor från en misshandel i Örebro, man sitter verkligen med funderingen vad dessa hade gjort för att ”förtjäna” att bli utsatt för för en människa det brister totalt för.

Det finns fullt av dom där ute, dom som hjälper människor fast det är bara så att dom syns inte, dom uppmärksammas aldrig i media. Dom bara finns där så ägna gärna den tanken nästa gång du rör dig omkring där det finns mycket folk, alla sorter passerar du och dom passerar dig. Vem av dessa är den som ställer upp för andra, vem är den vardagshjälte som riskerar ta den smällen just för dig om du skulle råka ut för något?

KARMA!

mvh Håkan Eriksson

Läs också