Örebro Futsal Club

Butiksrån mot OKQ8 vid Västhaga i Örebro

· Publicerad: 17 februari 2013 · 23.16.

Vi får till redaktionen in tips om att det varit ett rånförsök mot bensinstationen OKQ8 på Västhagagatan i Örebro. Ett vittne som passerar platsen vid klockan 20.30 tiden får höra att dom blivit utsatt för ett rånförsök.

Polisen får vid kl.18.58 på söndagskvällen larm om ett försök till grovt rån mot bensinstationen OKQ8 på Västhagagatan i Örebro. En man med ett pistolliknande föremål försvann enligt polisen ifrån platsen på en cykel. Gärningsmannen skall enligt uppgift inte fått med sig något byte i från rånförsöket.

Annons ▾

Mannen skall vara mörkt klädd, man, ca 40 år. 170-175cm lång
Polisen efterlyser tips från allmänheten på 114 14

Ett större antal polispatruller deltog i sökandet efter gärningsmannen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också