Örebro Futsal Club

Restaurangbrand i Tensta

- .

TENSTA. En större räddningsstyrka från fyra stationer och flera ambulanser larmades natten mot måndag till Krällingegränd i Tensta där en brand utbrutit i en restaurang.

Det var strax efter 01.30 som räddningstjänsten mottog larmet om en brand i en restaurang på Krällingegränd i Tensta. Räddningstjänst från Kista, Järfälla, Vällingby och Täby samt tre ambulanser ryckte ut till platsen. Det finns inga uppgifter om några personskador.

Annons ▾

Räddningstjänsten kunde inte rädda byggnaden, utan hela restaurangen totalförstördes och stora delar brann ner till grunden. Kvar står en yttervägg och runt omkring ligger bråte, såsom diskbänkar och stolar.

För några år sedan eldhärjades en restaurang på samma ställe. Liksom denna gång, brann hela restaurangen ner till grunden. Under förmiddagen har polisens tekniker jobbat på platsen, men det är ännu oklart om branden är anlagd.

Text & Foto: David Spak / stockholmsnyheter.nu

FIKK - För att alla behövs
Läs också