Örebro Futsal Club

Villabrand i Kungsängen

· Publicerad: 6 april 2013 · 09.33.

KUNGSÄNGEN. Räddningstjänsten larmades strax innan 23 till Vickbergahöjden i Kungsängen där en villabrand ubrutit. En större räddningsstyrka bekämpade branden.

En stor räddningsstyrka från Järfälla, Upplands Bro, Bålsta och Upplands Väsby larmades strax innan 23 till Vickbergahöjden i Kungsängen där en våldsam villabrand utbrutit. Enligt initiala uppgifter slog lågor ut från dörren och taket till fastigheten. Räddningstjänsten kunde ganska snabbt besluta om att huset inte skulle gå att rädda. Istället riktade man in sig på att förhindra spridning. Det finns i skrivandets stund inga uppgifter om några personskador eller orsaken till branden. Fastigheten totalförstördes i branden.

Annons ▾

Text och bild: David Spak – stockholmsnyheter.nu
Foto-David spak

FIKK - För att alla behövs
Läs också