Örebro Futsal Club

Mord på hotell i Stockholm

- .

Polisen i Stockholm kallades strax efter kl 13 till ett hotell i Vasastaden där en död person har påträffats i ett av rummen. En förundersökning avseende mord eller dråp har påbörjats.

Uppdatering från stockholmsnyheter.se

Annons ▾

Kvinnan hittades strax innan 13.30-tiden död på ett hotellrum på Hotell Birger Jarl i Vasastan. Polis och ambulans larmades till platsen. Enligt uppgifter till StockholmsNyheter ska det vara en städerska som har hittat kroppen i ett av rummen.

Aftonbladet rapporterar att våning 1 är avspärrad. Det ska vara våningen ovanför lobbyn. Den avlidna personen är ännu inte identifierad. Polisen har inlett en förundersökning avseende mord. Under eftermiddagen anlände polisens tekniker till platsen för att göra en teknisk undersökning.

FIKK - För att alla behövs
Läs också