Örebro Futsal Club

Minst tre omkom vid explosion

· Publicerad: 3 maj 2013 · 11.41.

SUNDBYBERG. Räddningstjänst och polis larmades tidigt på fredagsmorgonen till Skidbacken 40 i Hallonbergen där en explosion inträffat. Tre personer omkom, minst en av dessa befaras vara ett barn.

Vid 04.30-tiden tidigt imorse larmades polis och räddningstjänst till Skidbacken i Hallonbergen där en explosion inträffat i en lägenhet. Inringaren såg att något exploderat och att det kom vit rök från lägenheten och grannar fick ingen kontakt med lägenhetsinnehavaren. När räddningsstyrkor kom fram påträffade man tre avlidna personer.

Annons ▾

Ann-Christine Kleist,
informationsansvarig vid Västerortspolisen bekräftar att tre personer har omkommit, men kan inte gå ut med kön eller ålder med hänvisning till förundersökningssekretess. Det är ännu oklart vad som orsakat explosionen. Under dagen kommer polisen att genomföra en teknisk undersökning av lägenheten.
Polisen har inlett en förundersökning avseende mord.

Text & Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

FIKK - För att alla behövs
Läs också