Örebro Futsal Club

Tågförseningar efter brand

· Publicerad: 5 maj 2013 · 12.56.

Resultaten av morgonens brand i ett av banverkets ställverk utanför Hallsberg lät inte vänta på sig, vid 11-tiden var Hallsbergs centralstation full av människor som fått lämna sina tåg och vänta på ersättningsbussar.

Människor skyndade fram och tillbaka mellan centralen och långtidsparkeringen på andra sidan av spårområdet, det rådde nämligen lite oklarhet i vart ersättningsbussarna slutligen skulle stanna för att släppa på folk.

Annons ▾

 

Några av alla resenärer som drabbats var kampsportsutövarna Musse Hasselvall och Usama Aziz som var på väg till Trollhättan för att besöka SM i brottning(fristil).

 

-Vi skulle vara nere i Trollhättan vid 14-tiden för att ha lite uppvisning och snacka med ungdomarna som deltar i SM berättar Musse,  som själv har fem SM-guld i Jujutsu och är känd hos det svenska folket efter tv-program som Rallarsving och Yippee Ki-Yay.

 

Efter en del ringande och kontrollerande med arrangörer och SJ så inser Musse och Usama att man inte kommer att hinna ner till Trollhättan, utan tvingas vänta på ett nytt tåg tillbaka upp till Stockholm.

 

-Typiskt och jättetråkigt, säger Musse.

Usama, också han meriterad idrottsman med ett förflutet i Brottarlandslaget håller med, han berättar att han och Musse skulle ner och berätta om ett speciellt träningskoncept.

-Men nu får vi tyvärr vända hemåt igen, konstaterar de båda innan dom tackar utrycknings.ses fotograf för hjälp med information och erbjudan om skjuts till närmaste fungerande tågstation.

 

 

FIKK - För att alla behövs
Läs också