Örebro Futsal Club

Brinner i dagis i Tensta

- .

Det brinner i ett dagis vid Gullingeplan i Tensta. Brandkåren åker från Kista och Järfälla.

Larmtid: 17.59

Annons ▾

Uppdatering från StockholmsNyheter.nu: Det var vid 18-tiden på söndagskvällen som räddningstjänst från tre stationer, polis och ambulans larmades till förskolan Gullinge i Tensta där en brand utbrutit. Enligt vittnen StockholmsNyheter pratat med ska en eller flera personer ha sprungit från platsen strax efter att branden utbrutit. En av dessa kan ha varit maskerad. Räddningstjänst från Järfälla, Kista och Vällingby. Det är oklart hur omfattande skador förskolan drabbats av. Räddningstjänsten fick såga upp taket för att komma åt branden och släppa ut rökgaser.

Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

FIKK - För att alla behövs
Läs också