Örebro Futsal Club

Man drunknade i Karlbergskanalen

· Publicerad: 3 augusti 2013 · 22.36.

STOCKHOLM. Flera drunkningsolyckor inträffade under dagen i samband med tävlingen Stockholm by gummibåt. En tävling med start vid Pampas marina och målgång vid Kungsbron. En person påträffades livlös av dykare och avled senare på sjukhus.

Under eftermiddagen har räddningstjänsten fått in två larm om drunkningsolyckor i samband med tävlingen Stockholm by gummibåt. Det första larmet kom klockan 14. Först en halvtimme senare kunde räddningstjänstens dykare dra upp personen, en man i 20-årsåldern, från botten. Hjärt- och lungräddning inleddes direkt på plats. Strax innan 15 fördes mannen i ilfart till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Annons ▾

Text & Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

FIKK - För att alla behövs
Läs också