Örebro Futsal Club

Explosion i lägenhet i Bromma

· Publicerad: 18 augusti 2013 · 20.38.

Vid 18:40 larmades räddningsenheter till Åkeshovsvägen i Åkeslund där det inträffat någon form av explosion i en lägenhet.

 

Annons ▾

Uppdatering från StockholmsNyheter

Det var på söndagskvällen som larmet om en explosion kom till polis och räddningstjänst. I samband med att man städat en lägenhet har något exploderat i en låda, uppger Västerortspolisen. Det är inte känt vad det är som har exploderat. En person i 17-årsåldern fick föras till sjukhus med okända handskador. Enligt Stockholmspolisen ska delar av ena handen vara skadad. Närliggande lägenheter utrymdes och ett område kring flerfamiljshuset spärrades av i väntan på bombtekniker. Polisen har inlett en förundersökning gällande brott mot vapenlagen och vållande till kroppskada.

 

FIKK - För att alla behövs
Läs också