Örebro Futsal Club

Gård fortfarande avspärrad efter brand

· Publicerad: 12 september 2013 · 12.48.

Gården där den stora industribranden härjade under torsdagsnatten är fortfarande avspärrad då det ska finnas gasflaskor kvar i brandresterna, ett säkerhetsavstånd på 300 meter gäller åtminstone fram till klockan 20:00 ikväll uppger polis på plats.

Det var många personer som stannade vid avspärrningarna, för att växla ett par ord med polisen och andra åskådare. Flera personer som själva har verksamhet eller ägor i lokalerna fanns också på plats för att stödja varandra och diskutera hur man ska lösa allt praktiskt.

Annons ▾

-Detta är allt jag äger just nu, säger en uppgiven man och drar lite i T-shirten han bär på sig.

Enligt vittnen som befann sig på platsen när branden började så ska branden eventuellt börjat i anslutning till en kabelstege eller liknande.

Foto-Christian Gustafsson

FIKK - För att alla behövs
Läs också