Örebro Futsal Club

Brand på Harrys i Märsta

· Publicerad: 13 september 2013 · 09.34.

En kraftig brand utbröt tidigt på fredagsmorgonen i en restaurang på Stationsgatan i Märsta. Räddningstjänst från tre stationer bekämpade branden. Ingen person kom till skada.

Det var strax efter 03 tidigt på fredagsmorgonen som räddningstjänsten fick larm om en brand på Harrys i Märsta. Restaurangen ligger på Stationsgatan i en fastighet som inrymmer bland annat HSB Arlanda, Manpower och en Pizzeria. Det finns inga uppgifter om att branden spridit sig till någon annan del av fastigheten. Branden orsakade en kraftig rökutveckling. Då branden utbröt var restaurangen stängd. Det finns inga uppgifter om att någon person kommit till skada. Under morgonen var Stationsgatan avstängd. Räddningstjänst från Märsta, Upplands Väsby och Vallentuna bekämpade branden.

Annons ▾

Text & Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

FIKK - För att alla behövs
Läs också