Örebro Futsal Club

Länge sedan det skrevs i bloggen

· Publicerad: 16 september 2013 · 01.03.

Ja jag vet denna del utav sidan har inte uppdaterats på ja, jag vet inte när… Känner det är dax att skriva ett par rader nu även om klockan slagit över på nästa dygn och man borde vila huvudet mot en kudde.

Har hållit på plockat med skrivbordet och min yta runt det, känns som det ska vara klart även om det ligger miljoner saker spridda lite här och där, ja jag har ju städat heter det så fint. Har varit och plockat ut en ny pressmoppe, den kommer då och då surra omkring på cykelbanorna runt i Örebrotrakterna, vår fina cykelstad är mest cykelbanor och snabbt kommer man fram om man kryssar dessa. Har varit och kollat lite kamera idag och gissa om jag är sugen, det drar riktigt i magtrakterna, ååhhh…

Annons ▾

Vädret då, nån som är uppe innan solen? Nån som har känt den här kalla luften, dimman som ligger tät kring oss, otrevligt, jag hade gärnat behållit sommaren resten av detta år. Orka höst då gulnande löv trillar ner och ruttnar på marken mitt framför våra näsor. Det är så vackra färger när hösten tågar in i vårt landskap, ähh jag gillar grönt, gröna buskar, grönt gräs och brännande solsken.

Ledig ett par dagar från mitt ordinarie jobb, men skall på tisdag göra en nobel entré och sova natten på jobbet, torsdag och fredag blir det morgonturer, inget sova där inte utan då skall saker och ting bli gjorda, steg för steg. Man har betalt för det så ett stort leende så gör man det som måste fixas, man skall vara tacksam att man har ett jobb att kliva upp till i dessa tider, vill man inte sälja tv-abonnemang till grinpellar på telefon så finns det fan inga.

Nä nu tar vi kväll… Godnatt!

FIKK - För att alla behövs
Läs också