Örebro Futsal Club

Det här med Facebook…

· Publicerad: 17 september 2013 · 06.58.

Efter flera dagar rotande bland koden på Utryckning.se så har jag förhoppningsvis löst, åtminstone bråkat färdigt med vår Facebook publicering av händelser. Den har envisats med att publicera en bild till varje händelse, ett gult tält från en övning som genomfördes för… Ja vete tusan.

meta property="og:image" content="https://fbcdn-sphotos-f-a.akam... osv. är det rätta elementet att trilskas med, men vad jag än gjorde så levde den ett eget liv, någonstans efter vägen till facebookservern så tyckte den att jag men vi kastar in det gula tältet, det blir nog bra, det gillar nog grabbarna 🙂

Annons ▾

Det ljusnar upp lite ute, vi hoppas på sol idag. Ha en underbar tisdag, var ni än är.

/Håkan Eriksson

FIKK - För att alla behövs
Läs också