Örebro Futsal Club

Bilbrand på Versgatan i Vivalla

· Publicerad: 27 september 2013 · 08.30.

Räddningstjänsten tillsammans med polisen larmas vid klockan 03.38 till Versgatan i bostadsområdet Vivalla där en personbil brinner. Fordonet står parkerat under en carport tillsammans med flera andra fordon.

Vid framkomst så brinner det fullt i en personbil. Två bilar intill är sekundärt brandskadade, svedda av branden. En boende i området vaknar av några smällar. Om det är någon som gör något med bilen, eller att något smäller pga. av branden är oklart.

Annons ▾

Om någon har gjort iakttagelser kan man ringa 114 14 och meddela polisen. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas. Platsen runt de brandskadade bilarna kommer att spärras av för teknisk undersökning.

FIKK - För att alla behövs
Läs också