Örebro Futsal Club

Misstänkt mord i centrala Stockholm

· Publicerad: 27 september 2013 · 18.24.

Tidigt på fredagsmorgonen larmades flera polispatruller och ambulans till garaget under Sheraton Hotell vid Tegelbacken i Stockholm. På platsen påträffades en kvinna och man påbörjade återupplivningsförsök. En misstänkt person greps på plats.

Det var vid 06.42 som en anmälare larmade polis efter att ha anat oråd i ett garage under Sheraton Hotell. Första patrullen på plats kallade på ambulans då man påträffat en kvinna. Återupplivningsförsök inleddes, men kvinnan konstaterades avliden. Ett stort område spärrades av både i garaget och utanför. Under morgonen befann sig flera polispatruller på plats och polisens tekniker inledde sitt arbete på plats.

Annons ▾

Strax efter 13 anlände politibilen för att hämta kroppen. Teknikerna fortsatte dock jobba sent inpå eftermiddagen. En del av garaget är fortsatt avspärrat under teknikernas arbete. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord.

Foto: David Spak / Stockholmsnyheter.nu
SpaksMedia_27092013_0518

SpaksMedia_27092013_0616

FIKK - För att alla behövs
Läs också