Örebro Futsal Club

Personrån på Ekersgatan i Örebro

· Publicerad: 28 september 2013 · 09.44.

En kvinna och hennes pojkvän befinner sig vid 01.30-tiden, natten till lördag till fots på Ekersgatan i Örebro då en bil kör upp bredvid, stannar och föraren ber att få låna kvinnans mobiltelefon, vilket han får.

I och med att han fått telefonen, åker han iväg från platsen. Kvinnan inser att telefonen håller på att bli stulen, suger tag i dörrstolpen, fastnar och släpar med en bit innan hon faller i gatan.

Annons ▾

Pojkvännen, som ser vad som händer, rusar ifatt bilen, slänger sig in på passagerarsidan och får tag i mannen. Tumult uppstår och bilen svänger rakt in i en parkerad bil där det blir stopp. Den misstänkte gärningsmannen hoppar ur bilen och springer från platsen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också