Örebro Futsal Club

Brand i tågvagn i Vällingbydepån

· Publicerad: 6 oktober 2013 · 08.06.

VÄLLINGBY. Räddningstjänsten larmades strax innan 04 till Vällingbydepån på Jämtlandsgatan efter ett larm om en brand i ett tunneltåg. Ingen person kom till skada. Orsaken tros vara varmgång i batterier.

Vid framkomsten var det en kraftig rökutveckling från tågvagnen, som spred sig i depån. Personal från tunnelbaneoperatören gjorde spåret strömlöst och räddningstjänsten kunde skyddsjorda och påbörja släckningsarbetet. Orsaken är troligen varmgång i batterier. Vid 05 försökte räddningstjänsten putta ut tåget ur depån. Räddningstjänst från minst tre stationer arbetade på plats. Ingen person kom till skada vid händelsen. Text & Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs
Läs också