Örebro Futsal Club

Passenger exploderar i öronen tillsammans med en hoper hög PHP kod

· Publicerad: 8 oktober 2013 · 22.54.

Lurar i öronen med en massa musik och Passenger som exploderar till med en halvgammal låt samtidigt som jag stirrar blint in i en hög av PHP-kod som ska få mer sällskap av funktioner som fyller Utryckning.se.

Har bankat in lite nytt som skall hårdtestas och utvärderas, liveuppdateringar och livekontakt med redaktionen för att nämna två nya funktioner av det ni som besökare kommer i kontakt med.

Annons ▾

  • Liveuppdateringar – meningen är att när större händelser inträffar, där vi snabbt skall kunna lägga ut senaste status i nyheten vad som händer på platsen, eller större storhelger då vi bakar ihop händelser i en artikel så kan det hända vi använder LU – när allt lugnar ner sig så arkiverar vi statusfältet som ligger synligt för er att gå igenom i lugn och ro.
  • Livekontakten hittar du längst ner på sidan på högerkanten, där kan du se om nån webredaktör finns på plats, det ser du på fliken (Prata med redaktionen på Utryckning.se). Står det istället Kontakta Utryckning.se så håller vi på med något annat spännande, då går i stället ditt meddelande vidare som ett e-mail som plingar till i våra telefoner. Vill du lämna ett tips på nyhet, märker av skum aktivitet med blåljus, har du frågor rent allmänt om Utryckning.se eller bilder så tveka inte att plita ner en rad till oss.
  • En hel del larm har rullat på under kvällen, dom flesta av dessa har skrivits på vår facebooksida, hoppas du är medlem / gillar även där och håller koll. Ha en lugn kväll var än ni befinner er, var rädda om varandra.

    / Håkan E CEO @ Utryckning.se

    FIKK - För att alla behövs
    Läs också