Örebro Futsal Club

Våldsbrott i Örebro

· Publicerad: 15 oktober 2013 · 18.42.

Utryckning.se fick under eftermiddagen ett läsartips om att en person skulle ha blivit knivskuren på Rynningegatan i Örebro på måndagskvällen.Händelsen ska ha inträffat runt 21-tiden och polisen har sedan arbetat på platsen i flera timmar.

Vakthavande befäl vid polisen i Örebro bekräftar att man har en pågående utredning på adressen, ett våldsbrott. Man vill inte kommentera ärendet vidare ifrån polisens sida, men man berättar att det inte handlar om något så allvarligt som mord.

Annons ▾

Man har från polisens sida inte velat gå ut med någon information tidigare med hänvisning till att det är en pågående utredning.

 

Har du mer information eller bilder från platsen?

Klicka på den blåa kontaktrutan i högra hörnet för att komma i kontakt med redaktionen.

 

 

 

FIKK - För att alla behövs
Läs också