Tre rattfyllerister stoppade inom tre timmar i Karlskoga

Skriv ut

På Selma Lagerlöfs väg i Karlskoga stoppas en personbil med en 18-årig förare. Han visar tecken på att vara narkotikapåverkad och får medfölja till provtagning misstänkt för drog-rattfylleri. Han uppvisar ett körkort som misstänks vara förfalskat varför han också blir misstänkt för flera brott, bland annat grov, olovlig körning.

På E18 vid stora rondellen i Karlskoga stoppas en personbil med en 21-årig förare. Han visar tecken på narkotikapåverkan och får medfölja till provtagning. Även den 22-åriga passageraren misstänks vara påverkad av narkotika och får medfölja till provtagning.

På Dussmossvägen i Karlskoga stoppas en personbil med en 26-årig förare. Han visar tecken på narkotikapåverkan och får medfölja till provtagning.

Alla släpps fria efter provtagning.

Comments are closed.