Örebro Futsal Club

The hunger games night på SF BIO

· Publicerad: 17 oktober 2013 · 11.33.

Inför världspremiären av ”The Hunger Games: Catching Fire” arrangerar SF Bio och Nordisk Film THE HUNGER GAMES NIGHT.

Evenemanget startar ca kl. 20:30 den 19 november med visning av den första filmen ”The Hunger Games” och strax efter midnatt visas ”The Hunger Games: Catching Fire”. Det är den första visningen och världspremiären av ”The Hunger Games: Catching Fire”.

Annons ▾

THE HUNGER GAMES NIGHT kommer att arrangeras på biografer i samtliga SF Bios städer. Följande biografer medverkar: Stockholm (Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Camera, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista, Park), Göteborg (Filmstaden Bergakungen, Biopalatset), Malmö (Royal), Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala (Spegeln), Västerås, Växjö och Örebro.

Biljetterna till THE HUNGER GAMES NIGHT släpps den 23 oktober till Bioklubbens medlemmar och till övriga den 25 oktober. Läs mer om eventet och boka biljetter på: www.sf.se/thehungergamesnight

FIKK - För att alla behövs
Läs också