Örebro Futsal Club

Magiskt…

· Publicerad: 18 oktober 2013 · 23.45.

Det börjar närma sig nu, den 4 november så ska jag kliva innanför portarna på mitt nya jobb. Helt underbar känsla, nästan magiskt. En fast tjänst, jag var en av 105 personer som sökte, kallad till intervjun och fick samtalet som gjorde mig fullkomligt stum, jag hade fått jobbet. Sitter fortfarande och tittar på min schemarad, tider som passar mig så bra, med andra ord helt perfekt.

Börjar egentligen redan nästa vecka med ett par föreläsningar inbokade i kalendern. Det är bara köra på.

Annons ▾

Söndag är det motorsportmässa på Conventum Arena i Örebro som jag inte får missa, tar med mig sonen och kameran så får man lite bilder till nättidningarna från evenemanget. Dyk upp om du får chansen, mellan kl. 12.00-16.00 så är portarna öppna för besökare, det kostar dig inte ett ruttet lingon så vi ses väl där.

Upptäckte tidigare att kaffet var slut i huset, kom på mig själv precis efter affären stängt att jag inte handlat kaffe så jag skakar väl portarna imorgon bitti på affären.

Ha en bra fortsatt kväll.

FIKK - För att alla behövs
Läs också