Örebro Futsal Club

Rikspokalen – Årets höjdpunkt för rallysporten i Örebro

- .

Med 190 stycken rallyförare som startade så blev årets upplaga av Rikspokalen en succé. Efter en otäck olycka på en specialsträcka så blev starter försenade, men när det väl rullade igång igen så kunde vi se Bengt Thorsell från Skara ta hem totalseger med SMK Örebros Mattias Jirvelius bara 6.4 sekunder efter.

SMK Lindes Daniel Hoffmann vann klassen för tvåhjulsdrivna bilar och totaltrea i hela rallyt, inte ens 20 sekunder bakom Bengt Thorsell. Leif Persson från Laxå blev tvåa bakom Hoffmann och fyra totalt, Suzukicupen vann Teknis MCs Stefan Sollenfelt både tävlingen och mästerskapet, även Håkan Larsson och Tobias Isaksson från Laxå, Pontus Lönnström Nora tillsammans med SMK Örebros Mikael Sundqvist tog klassegrar.

Annons ▾

Foto: Jörgen E – Schumis-foto.se
riks10

riks9

riks8

riks7

riks4

riks3

riks

riks2

FIKK - För att alla behövs
Läs också