Örebro Futsal Club

Taggade med nya funktioner

- .

Det byggs med lita av varje på sidan, senaste jag nyss spikat ihop är en customized kod för att du skall kunna ta bilder på Instagram och sedan tagga bilden, vi kommer lägga ut till dig på sidan om vi vill du ska tagga något särskilt. Bilderna publiceras sedan på vår sida automatiskt.

Just nu har vi eftersökt – Vad är Örebro för dig? Tagga bilden: #orebrotribune
Senaste 15 instagram-bilderna från er ligger på startsidan och på denna sida. (ovan.)

Annons ▾

Nästa gång kanske du är på något särskilt evenemang och vill du ska dela med dig av läsarbilderna, du får då ”taggen” från oss på Orebrotribune.se ( *Självklart leder bildlänken in till din instagram, så man kan kommentera och gilla! )

instagram

[hashimage hashtag=orebrotribune limit=6]

FIKK - För att alla behövs
Läs också