Örebro Futsal Club

Kvinna skjuten i Stockholm

- .

Flera polispatruller larmades vid kl. 08.34 på onsdagsförmiddagen till Laxåvägen i Bagarmossen, Stockholm efter att någon hört flera smällar och att en skadad person låg på marken bakom en fastighet.

När polis och ambulans anlände fann man en skottskadad kvinna på platsen. Enligt Stockholmspolisen ska kvinnan ha skottskador i benen. Det är oklart hur allvarliga skador hon har ådragit sig. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans.

Annons ▾

Ett stort område spärrades snabbt av och tekniker kallades till platsen. Även en hundpatrull larmades till platsen. Vid 12.45 arbetade tekniker och hundpatrullen på platsen. Stockholmspolisen uppger att händelsen inte är gängrelaterad. En person gripits i närheten av brottsplatsen. Polisen har inlett en förundersökning avseende mordförsök.

Text och bild: Stockholmsnyheter.nu
spaksmedia-bagarmossen

FIKK - För att alla behövs
Läs också