Örebro Futsal Club

Avicii fortsätter segertåget världen över

· Publicerad: 31 oktober 2013 · 08.14.

Megastjärnan Avicii levde upp till allas höga förväntningar med sitt debutalbum True som befäste den 24-åriga svenskens plats på den internationella musikscenen. Singeln ”Wake Me Up” har nu lyckats erövra förstaplatsen på prestigefulla Billboard Top 40, intagit andraplatsen på Billboard Hot 100 och samtidigt gått platina i 22 länder, med sex miljoner singlar sålda världen över.

Billboards hemland, USA, visar inga gränser i sin kärlek till Tim Bergling. Singeln ”Wake Me Up” har gått dubbel platina i USA och en kommande spelning är inbokad på legendariska Hollywood Bowl i Los Angeles den 9 november.

Annons ▾

Även på hemmaplan visar fansen sitt stöd. Albumet True har gått platina och på endast tre minuter sålde biljetterna slut till Aviciis spelning på Tele2 Arena som äger rum den 28 februari. En extrakonsert kommer hållas den 1 mars.

Källa och foto: Universal music

Avicii

FIKK - För att alla behövs
Läs också