Örebro Futsal Club

Lyssna på Steve Jobs biografi på svenska

- .

Steve Jobs biografi av Walter Isaacson blev 2011 års mest sålda e-bok. Idag den 8 november lanseras biografin som svensk ljudbok exklusivt via Storytel, och det är stockholmaren Per Juhlin som fått uppdraget att gestalta Steve Jobs svenska röst. Ljudboken släpps samma dag som JOBS, filmen om Steve Jobs, har Sverigepremiär.

Per är 41 år och uppväxt i Umeå och Linköping men Stockholmsbo sedan 15 år tillbaka, han arbetar till vardags med olika typ av ljudproduktioner och är rösten du hör på Stockholms ”Hop on Hop off” turistbussar. Han har tidigare spelat in två ljudböcker för Storytel, ”K2 på liv och död” av Fredrik Sträng och ”Monster” av Micael Dahlén.

Annons ▾

– Det känns smått otroligt att jag sitter och gestaltar Steve Jobs röst, samtidigt som jag håller i de produkter han själv har tagit fram. Jag använder både en iPhone och iPad som verktyg när jag står i studion och läser in boken, säger Per Juhlin.

Bakom inspelningen av Steve Jobs biografi till svensk ljudbok står ljudboksförlaget Storyside, som sedan maj i år är en del av Storytel. Steve Jobs biografi som ljudbok har initierats av Storytel. Storytel är ensamma om att släppa boken på svenska. Du får tillgång till den och 5 000 andra titlar med Storytels Unlimitedabonnemang som kostar 169 kronor per månad.

– Vi är oerhört glada att presentera om den svenska ljudboksversionen av Steve Jobs biografi till alla Applefantaster där ute. I regel brukar biografier vara väldigt populära som ljudböcker och vi har stora förhoppningar på Jobs ljudbok, säger Ambra Pierrou, marknadschef på Storytel.

Ett abonnemang med obegränsat med ljudböcker hos Storytel kostar 169kronor per månad. Tjänsten påminner om Spotifys service där du betalar en fast kostnad för obegränsat tillgång till ljudböcker. Böckerna strömmas i formatet mp3 och kan läggas i offlineläge för lyssning utan mobil täckning. I dagsläget finns över 5 000 titlar på Storytel och fler läggs till varje månad.

För mer information om Storytel, besök gärna www.storytel.se

Steve-jobs

FIKK - För att alla behövs
Läs också